Autoklavi SW-17, SW-22, SW-28

468,800.00RSD586,000.00RSD

Dizajnirani da optimizuju sve aspekte sterilizacije, autoklavi Stern Weber napravljeni su da traju i zahvaljujući izvanrednoj pouzdanosti uvek pružaju izuzetne rezultate.

Očisti

Opis

Izdržljivi i izrađeni od najkvalitetnijih materijala, ovi autoklavi dizajnirani su da zadovolje sve potrebe sterilizacije stomatoloških ordinacija pružajući izvanrednu kombinaciju funkcionalnosti i ergonomije koja optimizuje tok rada.

Pored kvaliteta celokupne konstrukcije, učinkovitost autoklava Stern Weber proizlazi iz pažnje prema detaljima. Troslojni mehanizam za zatvaranje vrata nudi izuzetan stepen sigurnosti i osigurava izvrsnu efikasnost.

Moćni generator pare proizvodi zasićenu paru visokog kvaliteta, sa brzinom ciklusa koja dodatno poboljšava izvanrednu efikasnost vakumske pumpe. Rezultat toga je ušteda vode. Integrisani filter za prašinu štiti komoru za sterilizaciju i garantuje visokokvalitetni vazduh za hlađenje.

Podaci za svaki ciklus čuvaju se u posebnoj memoriji unutar autoklava; može se naknadno preneti na PC putem USB uređaja. Svaki operater ima individualni PIN za poboljšanje praćenja svakog završenog ciklusa. Integrisani filter za prašinu štiti komoru za sterilizaciju i garantuje visokokvalitetni vazduh za hlađenje.

Pogledajte tehničke karakteristike

Dodatne informacije

Dostupne verzije:

17L, 22L, 28L