NewTom GO

NewTom GO uređaj za snimanje koji proširuje dijagnostički potencijal. Idealna kombinacija odličnih 2D performansi i najinovativnije 3D tehnologije.
Dizajniran od strane 3D CBCT pionira u dentalno-maksilofacijalnom sektoru, NewTom nudi vrhunske performanse i izvanredan kvalitet 2D/3D snimanja u svestranom uređaju prilagođenom korisniku.

CENA NA UPIT

Opis

Visokokvalitetne slike koje zadovoljavaju širok spektar kliničkih i dijagnostičkih potreba, sve u jednom kompaktnom uređaju.
GO 2D/3D/CEPH je fleksibilna platforma koja dolazi spremna za opcionu integraciju teleradiografske ruke u 2D ili 3D konfiguraciji. U mogućnosti da pruži slike visoke rezolucije, platforma daje prioritet zdravlju pacijenata zahvaljujući protokolima niske izloženosti i ekskluzivnoj SafeBeamTM tehnologiji, koja korisnicima omogućava da prilagode dozu svojim stvarnim dijagnostičkim potrebama i veličini skeniranog anatomskog područja. Odlična ergonomija i prilagodljivi sistem poravnanja osiguravaju ispravan položaj pacijenta i savršeno fokusiranje za jasne i detaljne slike. Virtuelna kontrolna tabla vodi operatera kroz svaku fazu pregleda. NNT je tehnološki napredna softverska platforma za upravljanje, obradu, konsultovanje i deljenje dijagnostičkih slika.