CORiTEC 350i serija CAD/CAM mašina za frezovanje imes icore

Profesionalno rešenje za najveće zahteve.

CORiTEC 350i serija su inovativne mašine koje ispunjavaju sve zahteve modernog CAD/CAM procesa. Izuzetno stabilna konstrukcija omogućava obradu svih relevantnih materijala u mokroj i suvoj mašinskoj obradi. Opciono sa potpuno automatskim 12-pozicijskim izmenjivačem blanka, sistem omogućava raznovrsnu mašinsku obradu u 24-časovnom radu.

Sa CORiTEC 350i PRO+ sistemom frezovanja, razvijen je nov koncept koji unapredjuje dosadašnje moderne zahtjeve CAD/CAM sistema frezovanja. Rad sa svim relevantnim materijalima od CoCr, Titanijuma, Zirconijum dioksida, plastike, raznih blok materijala kao i novih budućih materijala sada je moguće sa jednim frez sistemom, virtuelno bez restrikcija. Moderna i optimizovana kinematika, sa velikim slobodnim uglovima na 5 osovina, i uglovima do 30°, omogućava frezovanje i obradu, suvom i mokrom tehnologijom visokog kvaliteta, u svim aplikacijama. Time je idealno zadovoljen svaki zahtev kod svih materijala, visoko kvalitetnom CAD/CAM tehnologijom.

CORiTEC 350i PRO+ dolazi sa dinamičnim servo motorima visoke rezolucije i apsolutnim mjernim sistemima. Da bi koristio ovu naprednu tehnologiju i da bi mogao u potpunosti iskoristiti svoj puni potencijal, CORiTEC 350i PRO+ je opremljen snažnom trostruko-hibridnom steznom čaurom snage od 2,6 kW, koja se hladi vodom, integrisanim hlađenjem „coolerom“. Zahvaljujući masivnim držačima od nerđajućeg čelika, postiže se bolja stabilnost i smanjenje vibracija prilikom frezovanja.

Opis naprednih karakteristika CORiTEC 350i PRO+ mašine:

  • HF Visokofrenkventna glava rotacije instrumenata snage od 2.6kW sa trostrukim hibridnim skladištem;
  • Smanjene vibracije zbog masivnog držača od nerđajućeg čelika;
  • Apsolutni merni sistemi visoke rezolucije u svim osama;
  • Optimizacija za najviši kvalitet rada;
  • 50% brže frezovanje faze „zaravnjivanja površina“ što rezultuje 20% brže frezovanje u celosti;
  • Integrisani kontrolni sistem PC sa “touch screen” ekranom;
  • „Zero-point clamping sistem“ nosač automatskog menjanja diskova sa adapterom (PreFab, C-Clamp);
  • Visoka preciznost frezovanja sa integrisanom temperaturnom kompenzacijom potencijalnih deformacija.

KATALOG

VIŠE INFORMACIJA

dostupnost: Dostupno kao narudžbina na zahtev

Warning: Undefined variable $global_tab_title in /home/urstsbka/tehnodental.rs/wp-content/themes/porto/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php on line 28